La ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 august ca să atragi fericirea?

La ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la toate grijile pe care le ai

Scapă de griji pentru că nu vei ajunge nicăieri cu ele; nu uita că acestea sunt doar în capul tău, nu le permite să îți controleze viața și deciziile pe care vrei să le faci. Ai încredere că totul va fi bine și mergi mai departe pe drumul tău.

Taur - Renunță la dorința de a deține controlul asupra vieții tale

Una dintre cele mai grele lecții pe care le înveți în această perioadă este să nu mai încerci să deții controlul asupra vieții tale. Sunt atât de puține lucruri pe care le putem controla cu adevărat; încearcă să te eliberezi de tot și să ii permiți Universului să îți arate calea.

Gemeni - Renunță la temeri

Trebuie să înveți să crezi în tine și să faci lucrurile pe care ți le dorești fără să îți mai fie teamă de greșeli sau de ce vor spune oamenii din jurul tău. Trăiește fix după cum îți dictează sufletul pentru că doar așa vei fi liberă și fericită cu adevărat.

Rac - Renunță la griji

Nu îți mai face griji pentru ceva ce nu știi dacă se va întâmplă. Încearcă să te detașezi de tot ce se întâmplă, să faci un pas în spate și să te lași în voia Universului; el știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri