Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la a ține cont de ce spun oamenii din jur

Tu nu trebuie să îți trăiești viața după cum spun cei din jurul tău; nu te lăsa condusă de nimeni. Alege cu inima, ascultă-ți intuiția și mergi pe drumul pe care tu în consideri potrivit pentru tine. Învață să ai mai multă încredere în tine.

Capricorn - Renunță la trecut

Învață să nu te mai întorci în trecut deoarece nu faci nimic altceva decât să îți rănești sufletul. Permite-i inimii tale să se vindece încercând din răsputeri să închizi o dată pentru totdeauna acea ușă și să mergi mai departe cu viața ta. Știu că este greu, însă este necesar.

Vărsător - Renunță la frica de schimbare

De ce îți este frică? De faptul că vei da greș? Din greșeli înveți cel mai mult. Nu te teme de ele deoarece vin în viața ta pentru a îți aduce cele mai importante și mai frumoase lecții de viață. Ai încredere în tine și ieși din zona de confort și vei vedea câte lucruri frumoase te așteaptă.

Citește și:

Peșți - Renunță la negativitate

Oamenii nu vor avea timp pentru tine dacă ești mereu furioasă sau dacă te plângi tot timpul. Învață să privești partea frumoasă a lucrurilor, să fii recunoscătoare pentru ce ți se întâmplă, să fii cu zâmbetul pe buze mai des și să te bucuri de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

foto main: Lia Koltyrina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.