Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la scuze

Este momentul să ai încredere în tine, să dai dovadă de curaj și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Lucrurile nu vor pica din cer și visurile nu vor fi împlinite dacă tu nu faci ceva în acest sens. Gata cu scuzele, gata cu teama de a da greș, aceasta este săptămâna în care faci primul pas către o nouă viață.

Fecioara - Renunță la a te învinovăți

Nu trebuie să te mai învinovățești pentru greșelile pe care le-ai făcut în trecut; acceptă-le pentru că fac parte din viața ta și pentru că de pe urma lor ai învățat lucruri extrem de importante și ai devenit omul care ești astăzi. Continuă-ți drumul fără să te mai gândești la ce s-a întâmplat.

Balanță - Renunță la a te plânge

Citește și:

Știu, unele zile sunt dificile; însă asta nu înseamnă că întreaga viață va fi dificilă. Până la urmă, dacă nu avem parte și de durere, de unde vom știi cum și când să ne bucurăm în momentele frumoase? Acceptă și trăiește viața așa cum este, cu bune și cu rele.

Scorpion - Renunță la nevoia de a îi impresiona pe ceilalți

În momentul în care renunți la nevoia de a îi impresiona pe ceilalți înveți să fii cu adevărat fericită. În această săptămână încearcă să te detașezi de toți oamenii și să încerci să impresionezi singura persoană care contează cu adevărat: tu. Vei vedea cât de mult se va schimba viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.