Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 3-9 august?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să lași trecutul în spate

Nu te mai lega de trecut, s-a întâmplat și nu mai poți schimba nimic. Nici viitorul nu ar trebui să te îngrijoreze foarte tare. Singurul moment care contează este chiar acum - prezentul se întâmplă în fața ochilor tăi, cum alegi să îl trăiești?

Taur - Ai nevoie să te regăsești

Eșți ușor agitată din cauza tuturor întâmplărilor din ultima perioadă; profiți de aceste zile pentru a te regăsi, pentru a petrece mai mult timp cu tine. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților relaxante precum yoga, pilates, meditație, citit cărți.

Gemeni - Ai nevoie să petreci mai mult timp cu tine însăți

Învață să îți faci timp și pentru tine; este foarte important să fii singură, să încerci să te înțelegi, să îți pui în ordine ideile și gândurile, să analizezi ce ai de făcut pe viitor și să îți asculți inima.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să îți pui gândurile în ordine

Treci printr-o perioadă destul de intensă în ceea ce privește viața personală; simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine, să încerci să analizezi situația în care te afli, să descoperi care este drumul pe care vrei să mergi mai departe și, cel mai important, să îți pui în ordine gândurile și sentimentele.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.