Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 3-9 august?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să nu te dai bătută

Este o perioadă dificilă, însă nu va ține întreaga ta viață; încearcă să o accepți și să găsești în sufletul tău puterea de a merge mai departe. Îndrăznește să ai încredere în tine că vei depăși aceste momente și să crezi că Universul este alături de tine.

Capricorn - Ai nevoie de mai multă iubire

Simți că este o perioadă ușor dificilă pentru tine și ai nevoie să fii înconjurată de oamenii dragi din jurul tău, să ți se ofere atenție și iubire. Îndreaptă-ți atenția asupra relației pe care o ai cu membrii familiei, aceștia te vor ajuta foarte mult în aceste momente.

Vărsător - Ai nevoie de timp pentru tine

Ai oferit tot timpul pe care l-ai avut oamenilor din jurul tău, iar acum te simți epuizată și secată de energie. Încearcă să te odihnești, să faci un pas în spate și să petreci mai mult timp cu tine; este important să ai grijă de tine înainte de a avea grijă de ceilalți.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să te odihnești

Ultima perioada a fost una destul de agitată pentru tine, așa că în această săptămână încerci să iei lucrurile treptat și să te liniștești. Profită de oamenii din jurul tău și petrece mai mult timp în preajma lor, compania lor îți va face foarte mult bine.

foto main: Tatiana Davidova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.