Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 3-9 august?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie de multă răbdare

Această săptămână pare să fie una destul de agitată și aglomerată pentru tine din toate punctele de vedere. Încearcă să ai răbdare și să faci lucrurile treptat; nu te grăbi în decizii deoarece este posibil ca mai târziu să le regreți.

Fecioară - Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

Nu te da bătută; ești acolo unde trebuie să fii. Nu renunta la visurile tale doar pentru că întâmpini câteva obstacole - acestea sunt momente care te ajută să crești, să înveți, să te dezvolți. Luptă pentru a le depăși și mergi mai departe cu planurile tale.

Balanță - Ai nevoie să fii înconjurată de oamenii dragi

Treci printr-o perioadă plină de schimbări neașteptate la care ești nevoită să te adaptezi destul de repede; din acest motiv, simți nevoia să fii înconjurată de oamenii dragi, să știi că ești sprijinită și că ai pe cineva care să îți fie alături la orice oră.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie de multă liniște

În această săptămână nu îți dorești nimic mai mult decât liniște; simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine, să îți asculți sufletul și să îți pui în ordine gândurile și sentimentele. Oferă-ți acest timp, te va ajuta foarte mult să iei câteva decizii importante pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.