Setari Cookie-uri

Alege îngerul păzitor și află mesajul pe care îl are pentru tine pentru luna august

Test nou: alege îngerul care îți cheamă sufletul și descoperă ce mesaj are pentru tine pentru viitor.

Dacă ai ales primul înger:

Ești pe drumul cel bun. Treci printr-o perioadă ușor dificilă în ceea ce privește viața emoțională, însă înveți foarte multe despre tine, despre relația pe care o ai cu oamenii din jurul tău. În plus, acesta este cel mai bun moment pentru a te redescoperi - învață să petreci mai mult timp cu tine însăți, să îți dai seama de ce ai nevoie de la viață pentru a fi cu adevărat fericită, să înțelegi cine ești și care este drumul pe care vrei să mergi.

Mantra zodiei tale pentru luna august: Fericirea nu începe când acel ceva este rezolvat. Fericirea este ce se întâmplă fix acum, când mă bucur de tot ce am, când trăiesc în prezent.

Mesajul îngerului păzitor pentru tine pentru luna august: Ești acolo unde trebuie să fii, să nu uiți niciodată asta. Toate lucrurile care s-au întâmplat până acum te-au transformat în persoana care ești acum. Bucură-te de călătorie.

Citește și:

Dacă ai ales al doilea înger:

Ai nevoie să îți regăsești pacea interioară; chiar dacă oamenii din jurul tău par să îți dea lecții importante de viață, învață că de data aceasta să nu îi mai asculți și să te lași condusă de intuiție. Până la urmă sufletul tău știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Privește adânc în inima ta, pune-ți în ordine gândurile și sentimentele și începe să construiești puțin câte puțin drumul pe care vrei să mergi.

Mantra zodiei tale pentru luna august: Eliberez și dau drumul ACUM - tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Citește și:

Mesajul îngerului păzitor pentru tine pentru luna august: Ești putere. Ești curaj. Ești încredere. Ești fericire. Ești adevăr. Ești lumină. Ești parte din Univers. Ești magie. Ești tu. Iubește-te necondiționat și caută să fii fericită.

Dacă ai ales al treilea înger:

Luna august vine cu schimbări majore la orizont pentru ține pe toate planurile. Întrebarea este: ești pregătită pentru tot ce urmează? Este momentul să înveți să ai încredere în tine, să te pui pe primul plan, să îți urmezi instinctul și să alegi cu inima. Este momentul să trăiești cea mai intensă perioadă de până acum. Este momentul să ieși din zona de confort și să pornești pe acest drum plin de aventuri și lucruri noi, minunate.

Mantra zodiei tale pentru luna august: Am încredere în puterea dragostei divine de a mă ghida și vindeca. Am încredere în Univers. Am încredere că totul va fi bine.

Citește și:

Mesajul îngerului păzitor pentru tine pentru luna august: Eșți una cu viața. Cu cât mai mult știi să te iubești pe tine însăți și să ai încredere în Univers, cu atât mai mult Universul te va iubi, te va sprijini și te va ghida.

sursa imagini main + interior: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.