Setari Cookie-uri

Poartă-te cu tine așa cum te-ai purta cu cel mai bun prieten

Probabil cel mai bun sfat primit până acum.

Zilele trecute stăteam și mă gândeam la toți oamenii care aleg să se învinovățească pentru o greșeală. Care își fac rău (intenționat sau nu), care se pedepsesc doar pentru că lucrurile nu au ieșit așa cum își doreau ei sau Universul i-a adus pe un drum pe care ei nu îl consideră potrivit pentru sufletul lor.

Însă de ce ne facem rău? De ce să nu avem grijă de noi? De ce să nu ne apreciem... nu doar la bine, ci și la greu, în momentele în care am avea cea mai multă nevoie de noi?

Este momentul să facem o schimbare. Este momentul să ne punem pe primul loc. Să învățăm să ne iubim necondiționat. Să ne respectăm. Să ne punem întotdeauna pe primul loc. Să ne purtăm cu noi înșine așa cum ne-am purta cu cel mai bun prieten al nostru.

Până la urmă, singura persoană care este alături de noi pe acest drum de la început până la final... suntem doar noi și atât. Nimeni nu va fi acolo pentru totdeauna. Toți oamenii sunt simpli trecători care bat la ușa sufletului nostru și care vin în viața noastră pentru o perioadă determinată de timp. Niciodată nu vor fi acolo pentru o veșnicie. Niciodată nu vor înțelege prin ce trecem cu adevărat. Da, vor fi empatici, ne vor ajuta, ne vor asculta, ne vor ridica de la pământ... însă niciodată nu vor putea să simtă ceea ce simțim noi.

Citește și:

Așadar, facem o schimbare? Învățăm să avem grijă de noi? Învățăm să ne punem pe primul loc?

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.