Setari Cookie-uri

Poartă-te cu tine așa cum te-ai purta cu cel mai bun prieten

Probabil cel mai bun sfat primit până acum.

Dar cum ai grijă de tine... îți spun în cele ce urmează:

Ai grijă de tine iubindu-te necondiționat.

Ai grijă de tine fiind atentă la tot ce îți spui. Inveți sa te iubești ca și cum ai iubi cel mai drag om sufletului tău. Unei astfel de persoane nu i-ai spune lucruri urâte, nu? Nu ai jigni-o. Nu ai face-o să sufere. Nu i-ai distruge sufletul. Atunci de ce să arunci cu atâta ușurință cuvinte urâte către tine? De ce să îți rănești singură inima?

Ai grijă de tine fiind egoistă și învățând să spui Da și Nu atunci când simți fără să îți mai pese de ce spun sau fac oamenii din jurul tău.

Ai grijă de tine oferindu-ți timpul necesar pentru a îți vindeca inima frântă și având răbdare în acest proces de creștere.

Citește și:

Ai grijă de tine hotărând să te îndepărtezi de lucrurile toxice care îți fac rău și de oamenii negativi care nu știu cât de frumos este sufletul⁣ sufletul tău.

Ai grijă de tine acceptând și iubind drumul pe care mergi, bucurându-te de fiecare zi ca și când ar fi ultima, încercând să vezi minunățiile din jurul tău și să fii recunoscătoare pentru tot ce ai trăit până acum, pentru momentele dificile peste care ai reușit să treci, pentru lecțiile pe care le-ai învățat și pentru oamenii care au adus ceva nou și frumos în viața ta.

Ai grijă de tine înțelegând că dragostea pe care o ai pentru tine însăți este suficientă și că iubirea de sine nu este egoistă. Din contră, aceasta este necesară pentru a fi cu adevărat fericită.

Citește și:

Mai am un singur sfat pentru tine...

Când ai o zi bună, profită de fiecare secundă din ea - deschide-ți inima, înconjoară-te de oameni frumoși, oferă îmbrățișări, povestește despre planurile tale de viitor, creează-ți noi amintiri, doar ale tale, dansează și râzi cu fiecare celulă a corpului tău. Alege să te bucuri de moment și să fii fericită... pentru că nu știi cum va fi ziua de mâine.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.