Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 10-16 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la dorința de a te întoarce în trecut

De ce vrei să faci asta? În trecut nu mai există fericire și nici nu mai poți schimbă nimic din tot ce s-a întâmplat. Este momentul să accepți adevărul, să închizi acea ușa și să mergi mai departe cu viața ta; lucruri minunate te așteaptă.

Taur - Renunță la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale

Nu-ți fie teamă să ai din nou încredere în oameni; nu îți fie teamă să renunți la toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să iubești din nou. Nu îți fie teamă să fii vulnerabilă. Aceasta este viața ta, bucură-te de ea.

Gemeni - Renunță la grija pe care le-o porți altor oameni

Pierzi atât de multe făcându-ți non stop griji pentru oamenii din jurul tău. Fiecare persoană are propria viață, propria poveste, propriul mod de a își trăi prezentul. Poți fi alături de cei dragi, însă nu le poți prelua nici problemele și nici stările.

Citește și:

Rac - Renunță la teama de schimbare

De ce îți este teamă să începi o nouă poveste? Aceasta este viața ta, acesta este drumul tău, acceptă faptul că trecutul este în spate și că acum este singurul moment care contează. Trăiește cu adevărat și bucură-te de surprizele pe care ți le oferă Universul.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.