Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 10-16 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la dorința de a controla totul

Nu, în viață nu poți controla totul și cu cât înveți asta mai repede, cu atât te simți mai liberă și te bucuri mai mult de momentul prezent. Învață să trăiești acum, să nu îți mai faci griji pentru ziua de mâine și să accepți că nu poți schimba tot ce îți dorești să schimbi.

Fecioara - Renunță la grijile zilei de mâine

Ziua de mâine este posibil să nu existe... de ce îți faci griji pentru ea? Singurul moment care ar trebui să conteze și să te intereseze este momentul prezent. Acum se întâmplă viața ta, acum trăiești cu adevărat - cum alegi să petreci timpul?

Balanță - Renunță la a încerca să mulțumești toți oamenii din jurul tău

Nu vei reuși niciodată să fii pe placul oamenilor din jurul tău. În plus, cu cât încerci mai mult, cu atât vei deveni mai frustrată și mai nervoasă. Învață să te eliberezi de această dorință și vei vedea cât de bine te vei simți.

Citește și:

Scorpion - Renunță la frica de eșec

Nu îți fie teamă de eșec pentru că acesta este un adevărat dar de la Univers; eșecul este cel care te învață să crești, să îți înveți lecția, să devii mai puternică și să mergi mai departe pe drumul tău cu multă încredere.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.