Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 10-16 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la teama de iubire

Este momentul să înveți să fii din nou vulnerabilă, să îți deschizi inima și să iubești mai mult oamenii din jurul tău. Da, uneori iubirea doare - însă este necesară. Bucură-te de ea atunci când o ai pentru că în acele momente poți fi cea mai fericită persoană din lume.

Capricorn - Renunță la toate grijile care nu îți permit să trăiești

Scapă de acele griji nefondate și învață să te bucuri de momentul prezent; trăiește așa cum îți dorești, nu te mai stresa cu privire la ziua de mâine, zâmbește mai mult, apreciază clipa de acum și înconjoară-te de oameni frumoși. Aceasta este viața ta.

Vărsător - Renunță la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare și îți dorești foarte mult să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine - aceasta este cea mai importantă.

Citește și:

Pești - Renunță la a te învinovăți pentru greșelile făcute

Tot ce s-a întâmplat este în trecut; ție nu îți rămâne decât să accepți acest lucru pentru a fi împăcată, să îți înveți lecțiile, să închizi acel capitol și să mergi mai departe. Te așteaptă pagini noi gata să fie scrise cu cele mai frumoase întâmplări.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.