Setari Cookie-uri

3 Obiceiuri la care trebuie să renunți pentru a îți vedea sufletul din nou fericit

În momentul în care renunți la a face lucrurile greșite, faci mai mult loc lucrurilor care te fac fericită. Așadar, începând de astăzi...

1. Renunță să mai încerci să fii ceea ce nu ești

Una dintre cele mai mari provocări din viață este să fii tu însăți într-o lume care încearcă să te facă să îți placă de toți ceilalți. Cineva va fi întotdeauna diferit - ba mai drăguț, ba mai inteligent, ba mai tânăr, ba cu mai mulți bani. Dar ghici ce? Niciodată nu va fi tu. Nu te schimba pentru ca oamenii să te placă. Alege să fii tu însăți și oamenii potriviți te vor iubi pentru ceea ce ești.

2. Renunță să mai trăiești într-un alt timp și alt loc

Unii oameni își petrec întreaga viață încercând să trăiască într-un alt moment și într-un alt loc. Ei se plâng de trecut, de ceea ce s-a întâmplat, de greșelile pe care le-au făcut, de cum ar schimba lucrurile sau de ce ar putea deveni în viitor. Totuși, le este greu să înțeleagă că nu mai pot schimba nimic și că nu pot controla ce urmează să se întâmple. Trecutul a dispărut și viitorul nici măcar nu există.

Citește și:

Unul dintre cele mai puternice paradoxuri ale vieții este faptul că cel mai strălucitor viitor al nostru se bazează pe capacitatea noastră de a acorda atenție la ceea ce facem chiar acum.

Trebuie să trăim mai mult în acest moment; simpla prezență aici și acum necesită conștientizare activă, deschisă și intenționată asupra prezentului. Așadar, trăiește clipa, bucură-te de fiecare lucru mărunt, observă frumusețea care te înconjoară.

3. Renunță să mai fugi de problemele și de temerile tale

Crede-mă, dată toată lumea și-ar aruncat problemele într-o grămadă pentru a le vedea, ți le-ai lua înapoi pe ale tale și ai rămâne cu ele. Înfruntă realitatea, ocupă-te de probleme și de temeri, nu mai fugi de ele. Cea mai bună soluție este să ai răbdare și să încerci să ai încredere în tine - să mergi mai departe indiferent de cât de dificil ar fi drumul tău.

Citește și:

Fricile, spre exemplu, te împiedică să trăiești cu adevărat. Te împiedică să lupți pentru ceea ce îți dorești, să ieși din zona de confort, să îți asumi riscuri și să iei decizii. Te țin limitată în micul tău spațiu în care te simți confortabil. Însă povestea vieții tale însumează punctele culminante ale multor experiențe mici, unice, speciale.

foto main: pimchawee, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.