Berbec - Ai nevoie să îți regăsești drumul în viață

Aceasta este o perioadă de tranziție pentru tine; ești ușor incertă și ai nevoie de puțin timp pentru a te regăsi și a înțelege ce îți dorești sau care este drumul tău în viață. Ai răbdare și nu te grăbi în deciziile pe care urmează să le iei pentru că este posibil ca mai târziu să le regreți.

Taur - Ai nevoie să înveți să fii vulnerabilă

Învață să renunți la acele bariere pe care le-ai construit în jurul inimii tale; învață să dărâmi zidurile din jurul sufletului tău. Învață să arăți oamenilor așa cum ești, sensibilă și vulnerabilă. Învață să iubești din nou fără să te gândești la ce este mai rău.

Gemeni - Ai nevoie de multă răbdare

Schimbările nu se întâmplă peste noapte, iar tu trebuie să înveți asta. Drumul pe care mergi este unul anevoios, însă presărat cu lecții importante care te pot ajuta să înțelegi mai bine ce îți lipsește sau ce trebuie să schimbi în viața ta.

Rac - Ai nevoie de iubire

Această săptămână pare să fie una dificilă pentru tine din toate punctele de vedere. Ai nevoie să fii înconjurată de oamenii dragi, care să te ajute să treci peste aceste momente grele. Învață, totuși, să ai încredere în tine și să găsești în sufletul tău puterea de a merge mai departe.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: