Setari Cookie-uri

Nu uita niciodată de tine! Cum să dezvolți iubirea de sine dacă ești într-o relație?

Nu este sănătos să permiți relației în care ești să îți absoarbă identitatea și să te facă să te pierzi ca persoană. Păstrează-ți propriile ritualuri, propriile activități și proprii prieteni. Petrece timp cu tine, făcând lucruri frumoase care să îți hrănească sufletul.

4. Nu te descuraja când îți vezi defectele

Este posibil ca într-o relație partenerilor să le fie greu să își gestioneze defectele - lucrurile cu care o persoană a învățat să trăiască pot ajunge să deranjeze/irite cealaltă persoană.

Cu toții avem defectele noastre; unele pot fi ignorate. La altele este posibil să fii nevoită să lucrezi. Oricum ar fi, nu le permite să te împiedice să te iubești la fel de mult. Expunerea defectelor este o parte naturală a unei relații.

5. Iartă-te pentru eșecurile și greșelile făcute

Nu te urî pentru greșelile făcute. Da, este normal ca într-o relație să mai și greșești, cine nu o face? Nu te învinovăți prea mult pentru asta - important este, însă, să înveți din astfel de situații, să regreți și să nu le mai repeți.

Citește și:

6. Amintește-ți că dragostea este o acțiune, nu un sentiment

Iubirea este ceva ce alegi să faci, nu o emoție pe care o simți. Chiar dacă nu simți că te iubești, alege să acționezi într-un mod care exprimă iubire de sine - fă-ți timp să îți hrănești inima cu emoții frumoase și să îți satisfaci propriile nevoi.

foto main: Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.