Setari Cookie-uri

Nu uita niciodată de tine! Cum să dezvolți iubirea de sine dacă ești într-o relație?

Nu este sănătos să permiți relației în care ești să îți absoarbă identitatea și să te facă să te pierzi ca persoană. Păstrează-ți propriile ritualuri, propriile activități și proprii prieteni. Petrece timp cu tine, făcând lucruri frumoase care să îți hrănească sufletul.

Cum să dezvolți iubirea de sine dacă ești într-o relație de cuplu?

1. Impune limite. Menține un anumit spațiu și neapărat independență

Nu uita de tine. Încearcă să impui limite sănătoase și, cel mai important, să nu te pierzi niciodată în relația în care te afli. Tu încă exiști, tu încă ai propriile visuri, propriile planuri, propriile idei.

Tu ești tu, nu permite relației să te absoarbă complet.

2. Amintește-ți că tu ești stăpâna propriei fericiri

Partenerul tău nu te poate face fericită. Doar tu poți face asta. Ea doar poate spori fericirea pe care o hrănești în tine, însă nu este responsabilitatea lui să te facă fericită.

Dacă te bazezi pe el pentru a te simți bine, vei ajunge într-o relație de dependență - care nu este deloc sănătoasă. Asumă-ți responsabilitatea pentru propria fericire întotdeauna.

Citește și:

3. Încearcă să vezi în tine ce vede partenerul tău în tine

Oamenii nesiguri se luptă să vadă ceva bun în ei înșiși și adesea resping lucrurile pozitive pe care le văd partenerul lor la ei.

Ce ai de făcut: întreabă-ți partenerul ce vede în tine și ce iubește la tine. Acesta este un exercițiu extraordinar de seară pentru cupluri. Scrieți amândoi o listă cu 20 de lucruri pe care le iubiți unul la celălalt și citiți-le pe rând (puteți intra și în detalii).

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.