Setari Cookie-uri

Arta pierdută a tăcerii. Cum poți găsi răspunsuri la întrebările care te macină în liniște

Tăcerea nu este goală. Este plină de răspunsuri. 

Trăim într-o lume atât de agitată încât ne este tot mai frică să fim singuri, în tăcere cu gândurile noastre. Această lipsă a tăcerii ne înspăimântă. Sunt oameni care aleg să rămână în relații nefericite, uneori chiar toxice, doar pentru că le este teamă să fie singuri. Sau ajungem să vorbim chestii nesemnificative, cum ar fi starea vremii, pentru a evita pur și simplu să fim în tăcere.

Când suntem singuri punem repede mâna pe telefon și dăm scroll în neștire minute (uneori poate chiar ore) întregi ocupându-ne mintea cu detalii nesemnificative doar pentru a evita liniștea.

Fără liniște, continuăm să mergem tot înainte neștiind cu adevărat unde suntem sau unde vrem să ajungem.

Citește și:

Oprește-te! Nu mai alerga prin viață fără să știi încotro mergi

În tăcere, îți auzi vocea interioară devenind tot mai puternică și mai clară. Tăcerea îți poate oferi spațiul pentru a auzi ceea ce îți spune inima și, cel mai important, îți poate oferi puterea de a asculta. Ceva trebuie să se schimbe. Oprește-te și nu mai alerga prin viață fără să știi încotro mergi.

De obicei, vocea din interiorul tău vrea să faci lucrurile grele. Nu vrea să rămâi în zona de confort. Nu vrea să renunți. Vrea să trăiești așa cum visezi. Vrea să fii fericită. Vrea să depășești toate obstacolele posibile. Și să faci toate astea nu este întotdeauna confortabil.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.