Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 5-11 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la dependența de oamenii din jurul tău

Învață să trăiești singură. Învață să fii bine cu tine. Învață să fii fericită de una singură. În această săptămână încearcă să petreci mai mult timp în compania ta și atât; redescoperă-te, iubește-te, bucură-te de fiecare moment în care îți dai seama cine ești.

Taur - Trebuie să renunți să mai regreți trecutul

Spune-ți că tot ce s-a întâmplat a fost un capitol al vieții tale care te va pregăti pentru ce urmează. Încă nu știi cum va fi viitorul, însă nimeni nu știe. Nu te mai speria atât de tare pentru că nu îți cunoști planurile, învață să trăiești în prezent. Fiecare lucru se întâmplă cu un motiv anume.

Citește și:

Gemeni - Trebuie să renunți la a mai purta altora de grijă

În această săptămână trebuie să înveți să fii bine cu tine și atât. Nu te mai concentra asupra oamenilor din jurul tău, nu le mai purta de grijă. Este o perioadă mai dificilă și trebuie să îți protejezi sufletul.

Rac - Trebuie să renunți la egoism

Oricât de ciudat ar suna asta, nu ești singură în această lume - asigură-te că ești atentă la relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Nu ignora persoanele care te iubesc, vor fi momente în care vei avea nevoie de ele.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.