Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 5-11 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la dorința de a face totul singură

Nu trebuie să te dai zmeu și să le arăți altor oameni de ce ești în stare. Nu trebuie să le faci pe toate până când ajungi la epuizare. Spune atunci când simți că nu mai poți, nu ești singură. Cere ajutorul oamenilor din jurul tău.

Fecioară - Trebuie să renunți la a pune alte persoane pe primul loc

Înainte de a îți face griji pentru alte persoane, fă-ți griji pentru tine. Ești fericită? Ce îți lipsește? Cum îți poți face ziua mai frumoasă? Cum poți lucra mai mult la tine? Încearcă să te pui pe primul loc de fiecare dată.

Balanță - Trebuie să renunți la câteva taskuri profesionale

Lucrurile evoluează cu viteza luminii pe plan profesional; deja ești foarte aglomerată și trebuie să înveți să îți prioritizezi puțin taskurile astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui cu același entuziasm și aceleași rezultate. Poate că trebuie să renunți la câteva sarcini.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la a îi lăsa pe alții să ia decizii în locul tău

Preia frâiele vieții tale înainte de a fi prea târziu și de a ajunge pe un drum pe care mai târziu îl vei regreta. Încearcă să renunți să îi mai lași pe cei din jurul tău să decidă ce să faci și cum să îți construieșți viitorul. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.