Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 5-11 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Pentru a fi cu adevărat fericită, trebuie să înlături negativitatea și pesimismul din viața ta. Încearcă să faci un pas în spate în relațiile cu oamenii toxici din viața ta; nu îți aduc niciun beneficiu, din contră - îți hrănesc inima cu durere.

Capricorn - Trebuie să renunți să trăiești în durere

Încearcă să iei o pauză de la tot ce se întâmplă în viața ta, să faci un pas în spate și să analizezi situația în care te afli. Acceptă ceea ce este și mergi mai departe, nu rămâne îngropată în durere și amărăciune.

Vărsător - Trebuie să renunți să mai învinovățești oamenii pentru ce ți se întâmplă

Citește și:

Nu mai da vina pe nimeni pentru tot ce se întâmplă în viața ta. Învață să îți asumi responsabilitatea nu doar pentru momentele fericite, ci și pentru cele dificile - sau pentru situațiile în care dai greș pentru că din acestea înveți cel mai mult.

Pești - Trebuie să renunți la frica de singurătate

De ce îți este teamă mai exact? Îți este teamă să fii cu tine? Să te descoperi? Să renunți la măști și să afli cine ești și care este scopul tău pe acest pământ? În această săptămână, învață să petreci mai mult timp singură și vei vedea cât de bine este.

foto main: voyata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.