Setari Cookie-uri

3 Lucruri pe care să le știi despre puținul timp prețios care ți-a mai rămas

Totul se va schimba din nou... mai repede și mai curând decât crezi tu. Nimic nu durează. Totul se schimbă. Fiecare zi este o nouă călătorie. 

Este important să păstrăm zilnic gândurile și intențiile potrivite în mintea noastră. Cum putem face asta? Scriind câteva notițe importante pe care să le așezăm prin locuri prin care trecem des astfel încât să le putem vedea - această practică ne ajută să rămânem pe drumul cel bun, determinându-ne să folosim cât mai bine și mai eficient timpul pe care îl avem.

Sperăm să vă fie și vouă de folos aceste trei notițe:

1. Oportunitatea se găsește doar în momentul prezent

Unii oameni așteaptă întreaga zi pentru orele 18:00, întreaga săptămână pentru vineri, întregul an pentru perioada sărbătorilor, întreaga viață pentru fericire și liniște. Nu trebuie să fii unul dintre acești oameni. Viața este prea scurtă, timpul se scurge. Nu aștepta până când viața ta este aproape pe final pentru a îți da seama cât de frumoasă a fost.

Citește și:

Secretul fericirii și al liniștii este să permiți acestui moment să fie ceea ce este în loc de ceea ce crezi că ar trebui să fie și apoi să faci tot posibilul pentru a te bucura de el.

2. Viața ta poate fi schimbată de la o zi la alta

Există milioane de oameni în această lume care își trăiesc întreaga viață după setările implicite oferite de societate fără să își dea seama că își pot personaliza totul. Nu fi unul dintre ei. Nu te mulțumi cu aceleași setări.

Găsește-ți iubirile, talentele, pasiunile și îmbrățișează-le. Nu te ascunde în spatele deciziilor altor persoane. Nu permite altora să îți spună ce vrei să faci sau de ce ești capabilă. Explorează necunoscutul.

Testează-ți limitele. Proiectează-ți călătoria cu fiecare pas. Viața pe care o creezi din ceva nou și îți pune zâmbetul pe buze este mult mai frumoasă decât viața pe care o primești atunci când aștepți să ți se spună ce și cum să trăiești.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.