Setari Cookie-uri

3 Lucruri pe care să le știi despre puținul timp prețios care ți-a mai rămas

Totul se va schimba din nou... mai repede și mai curând decât crezi tu. Nimic nu durează. Totul se schimbă. Fiecare zi este o nouă călătorie. 

3. Totul se va schimba din nou... mai repede și mai curând decât crezi tu

Nimic nu durează. Totul se schimbă. Fiecare zi este o nouă călătorie.

Ca ființe umane, reușim să depășim în mod constant momente despre care nu credeam că le putem depăși, oameni fără de care credeam că nu putem trăi și ajungem să iubim ceea ce nici nu știam că ne dorim.

Viața ne conduce în călătorii pe care nu le-am face niciodată dacă ar depinde de noi. Nu îți fie teamă. Ai încredere în puterea Universului. Ești puternică. Găsește lecțiile și mergi mai departe.

Vei învăța treptat că nimeni nu ajunge prea departe fără a pierde pe cineva pe care îl iubește, ceva de care are nevoie sau ceva ce credea că îi este menit pentru totdeauna. Însă tocmai aceste pierderi ne fac mai puternici și, în cele din urmă, ne îndreaptă spre oportunități minunate. Îmbrățișează schimbările din viața ta.

Citește și:

Acceptă oamenii noi care bat la ușa sufletului tău. Bucură-te de noile călătorii. Fii pregătită să înveți, să experimentezi, să trăiești sau chiar să întâlnești pe cineva care ar putea să îți schimbe viața pentru totdeauna.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.