Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 19-25 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți să mai încerci să mulțumești pe toată lumea

Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea; nu trebuie să faci compromisuri pentru că cei din jurul tău să fie fericiți. Învață să te concentrezi asupra ta, să trăiești viața pe care ți-o dorești și să faci alegerile pe care tu le consideri necesare pentru viitorul tău.

Taur - Trebuie să renunți să mai pui oamenii pe primul loc

Învață să ai mai multă grijă de tine; învață să fii puțin egoistă și să te pui pe primul loc. Nu poți oferi iubire celor din jurul tău dacă inima îți este frântă și sufletul îți este obosit. Profită de această săptămână pentru a învăța cum să te iubești.

Gemeni - Trebuie să renunți să mai crezi că toată lumea este bună

Citește și:

Învață să te protejezi; oamenii toxici există și nu doar că se află în jurul tău, însă aceștia și reușesc să te sece de energie, să îți fure zâmbetul și să îți creeze probleme dificile.

Rac - Trebuie să renunți să îți pui singură piedici

Ești pe drumul cel bun în viață, însă tu tot încerci să îți pui singură piedici; poate că este momentul să îți dai seama câte lucruri frumoase ți s-au întâmplat în ultima perioadă. Poate că este momentul să fii recunoscătoare pentru toate reușitele și lecțiile învățate. Poate că este momentul să fii fericită.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.