Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 19-25 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți să mai iei în considerare ce spun oamenii din jurul tău

Treci printr-o perioadă încărcată cu schimbări interesante; însă, pentru a îți da seama care este drumul pe care vrei să mergi mai departe, încearcă să te distanțezi puțin de ce spun oamenii din jurul tău și să îți asculți mai mult intuiția. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Capricorn - Trebuie să renunți la gălăgia din jurul tău

Încearcă să te concentrezi mai mult asupra ta și mai puțîn asupra oamenilor din jurul tău. Este momentul să încerci să îți acorzi mai multă atenție; această săptămână este foarte bună pentru a îți pune în ordine gândurile și sentimentele.

Citește și:

Vărsător - Trebuie să renunți să îți fie teamă de viitor

Nu trebuie să te sperii de ceea ce urmează; Universul are pregătit ceva cu adevărat special pentru tine, vei vedea în cel mai scurt timp posibil. În această săptămână începe un nou capitol al vieții tale, pregătește-te pentru schimbări frumoase.

Pești - Trebuie să renunți la dependența de oamenii din jurul tău

Această săptămână este o perioadă foarte bună pentru a îți îndrepta atenția asupra propriei persoane; este momentul să petreci mai mult timp cu tine însăți, să înveți să crezi în tine, să te descoperi și să scapi de această dependență pe care o ai cu privire la relațiile cu cei din jurul tău.

foto main: Peratek, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.