Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 19-25 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți să îți creezi singură probleme

Știu că ai o imaginație foarte bogată, însă în această perioadă trebuie să încerci să încetezi să îți mai creezi singură probleme; în schimb, concentrează-te pe lucrurile care contează. Învață să îți numeri binecuvântările, sunt atât de multe.

Fecioară - Trebuie să renunți la teama de eșec

Nu te speria de eșec; acesta este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla în această perioadă deoarece te ajută să crești, să întâlnești oameni noi, să ieși din zona de confort și să înveți lucruri interesante și lecții de viață care îți vor fi de mare ajutor în viitorul apropiat.

Balanță - Trebuie să renunți la trecut

Citește și:

Nu te mai întoarce în trecut, nu găsești nimic acolo în afară de durere, tristețe și amăgire. Profită de această săptămână și încearcă să închizi odată pentru totdeauna ușa trecutului, să te distantezi de tot ce s-a întâmplat și să mergi mai departe cu viața ta.

Scorpion - Trebuie să renunți la anumite proiecte

Pentru ca lucrurile să evolueze așa cum îți dorești pe plan profesional și să te ocupi cu energie și motivație de toate taskurile importante pe care le primești din partea superiorilor, în această săptămână trebuie să îți prioritizezi altfel timpul și, cel mai important, să renunți sau să amâni câteva proiecte.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.