Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la vinovăție

Nu te mai învinovăți pentru ce s-a întâmplat în trecut. În schimb, îndreaptă-ți atenția asupra lecțiilor pe care le poți învăța din situațiile create astfel încât să nu mai ajungi într-o asemenea ipostază. Și nu uita să mergi mai departe cu viața ta.

Taur - Trebuie să renunți la a îți face prea multe planuri

Nu te mai concentra atât de mult pe viitor, nu mai încerca să controlezi tot ce urmează să se întâmple pentru că într-o clipă se poate întâmpla ceva neașteptat și totul se va duce de râpă. Trăiește acum și bucură-te de fiecare clipă din momentul prezent.

Gemeni - Trebuie să renunți la teama că vei fi judecată

Nu renunța la a face ce îți dorești tu de teamă că oamenii din jur te vor judeca. Nu trebuie să îți pese de ce spun sau cred ceilalți. Ție trebuie să îți pese doar dacă ești fericită, dacă sufletul tău este liniștit, dacă simți că faci ce trebuie pentru tine.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Ia-ți inima în dinți și fă schimbarea de care îți este atât de teamă. În afara zonei de confort există viața adevărată - îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești, să experimentezi, să dai greș, să înveți lecții și să mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.