Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți să îți mai pese ce gândesc alții despre tine

De ce te gândești la ce spun sau cred oamenii despre tine? Nu trăiești cu ei. Viața ta nu trebuie să fie comentată sau influențată de nimeni. Fă ce îți place, iubește cum vrei să iubești, trăiește cum știi mai bine astfel încât la bătrânețe să privești în spate și să fii fericită pentru că ai făcut fix ce ți-ai dorit.

Capricorn - Trebuie să renunți la trecut

Nu mai găsești nimic acolo în afară de durere, tristețe, minciună. Nu te mai întoarce în trecut pentru că îți faci singură rău. Închide odată pentru totdeauna acea ușa și concentrează-te pe momentul care contează. ACUM este viața ta.

Vărsător - Trebuie să renunți la dorința de a avea o viață perfectă

Citește și:

Nu poți avea o viață perfectă. Nimeni nu are așa ceva. De fapt, frumusețea vieții este tocmai în imperfecțiunea ei. În acele întâmplări neașteptate care vin și te iau pe sus și te ajută să crești, să te dezvolți și să înveți să apreciezi fiecare clipă măruntă frumoasă.

Pești - Trebuie să renunți la încercarea de a face pe plac fiecăruia

Nu uita că viața ta depinde doar de tine. Fericirea ta depinde doar de tine. Nu mai pierde timp prețios încercând să faci pe plac fiecărei persoane din viața ta. Asta nu se va întâmpla niciodată. Pune-te pe primul loc și bucură-te de timpul tău.

foto main: Jorm S, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.