Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la toate întrebările fără răspuns

Degeaba continui să îți pui întrebări dacă răspunsurile nu țin de tine. Cum ar fi dacă, în schimb să te concentrezi pe ceva ce nu poți rezolva, să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor în privința cărora poți face ceva cu adevărat?

Fecioară - Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Nu te mai concentra atât de mult pe cum va fi ziua de mâine. Acceptă faptul că nu ai de unde să știi. În schimb, îndreaptă-ți atenția asupra momentului prezent - este singurul care contează și care există cu adevărat. Acum se întâmplă viața ta.

Balanță -Trebuie să renunți la dorința de a controla viața oamenilor

Nu mai face asta pentru că îi rănești pe cei din jurul tău demonstrându-le că nu ai încredere în ei, că simți că nu se descurcă de unii singuri. Permite-le să preia controlul asupra vieții lor și să trăiască așa cum își doresc, să ia deciziile pe care le vor și să facă greșeli astfel încât să învețe din ele.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la ideea că fiecare zi trebuie să fie specială

Uneori rutina este importantă. Dacă nu ar exista rutină, în viața noastră ar fi un complet haos și nu am putea să ne bucurăm cu adevărat de acele momente speciale. Acceptă faptul că ai responsabilități, lucruri de rezolvat, taskuri de îndeplinit.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.