Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din noiembrie 2020: Renunțăm la trecut și facem pași timizi către viitor

Pe măsură ce ne apropiem de finalul de an, energia incredibilă a planetelor ne va ghida și ne va ajuta să înțelegem mai bine unde ne situăm și ce avem de făcut pentru a ne liniști sufletele mult prea agitate și a ne vindeca inimile rănite. 

Acest an incredibil de ciudat ne-a pus într-un nou ciclu karmic care va continua și pentru următoarele generații.

În noiembrie 2020 are loc finalizarea conjuncției Jupitor-Pluto, un ciclu cosmic major, în timp ce majoritatea planetelor ies din retrograd și își reiau cursul normal. Tot în noiembrie vom avea și ultima eclipsă de lună a acestui an.

În primele săptămâni ale lunii noiembrie, tensiunile acumulate în lunile precendente vor începe să se diminueze, iar noi vom putea avea o imagine mult mai clară a prezentului și viitorului nostru. În a doua jumătate a lunii, astrele ne recomandă să așteptăm câteva încheieri de capitole și schimbări interesante. Noile modificări ne vor scoate din zona de confort și ne vor determina să fim mult mai atenți la modul în care alegem să ne trăim viața.

Citește și:

Iată care sunt cele mai importante zile ale lunii noiembrie 2020:

3 noiembrie: Mercur revine în zodia Balanță. În această perioadă trebuie să ne ascultăm intuiția și să nu ne grăbim în proiectele noi. Dacă nu suntem siguri de ce vrem să facem, ar fi bine să luăm o pauză și să reflectăm asupra deciziilor.

11 noiembrie: Numărul îngerului 1111 ne va ajuta să ne manifestăm adevăratele dorințe. Este momentul să ne reconectăm cu inima și să ne aliniem cu energia ei. Putem lucra la intențiile viitoare, la visurile noastre și, de asemenea, la propriile vibrații. Trebuie să lăsăm îngerii spirituali să ne fie ghid de acum înainte.

12 noiembrie: cea de-a treia și ultima conjunctie Jupiter-Pluto din noiembrie va aduce schimbări drastice în viața financiară. Această conjuncție vine și cu valuri de transformare la nivel personal - este timpul să lucrăm la planurile noastră, să acordăm atenție visurilor și să le manifestăm în realitatea noastră.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.