Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din noiembrie 2020: Renunțăm la trecut și facem pași timizi către viitor

Pe măsură ce ne apropiem de finalul de an, energia incredibilă a planetelor ne va ghida și ne va ajuta să înțelegem mai bine unde ne situăm și ce avem de făcut pentru a ne liniști sufletele mult prea agitate și a ne vindeca inimile rănite. 

13 noiembrie: după un lung retrograd, Marte își reia cursul normal. Toate energiile stagnante din viața noastră vor primi acum un impuls puternic, iar noi vom fi pregătiți să rezolvăm problemele avute.

15 noiembrie: ultima dintre cele 3 superluni ale anului 2020. În această perioadă vom avea o idee clară despre cum să începem planurile pe care ni le facem de atât de mult timp și să reconstruim ceea ce a ajuns deja la final, însă vrem să păstrăm alături de noi.

21 noiembrie: Soarele se pregătește să iasă din Scorpion, intrând în Săgetător. Îi vom simți energia activă și totul din jurul nostru se va mișca cu viteza luminii. Este important să avem grijă ce facem în următoarele zile și să nu ne aglomerăm cu mai mult decât putem duce.

Citește și:

29 noiembrie: după o perioadă intensă în care majoritatea planetelor au fost în retrograd, până la finalul lunii noiembrie 2020 va rămâne doar Uranus în mișcare retrogradă. Pe măsură ce apele încep să se liniștească, noi putem grăbi planurile noastre. Este momentul să fim atenți la visele noastre - pot dezvălui multe despre adevăratele noastre dorințe.

30 noiembrie: eclipsa de lună din Gemeni ne va aduce mai aproape de trecut astfel încât să rezolvăm toate problemele care ne țineau în spate și nu ne permiteau să evoluăm. Acceptăm adevărul, ne vindecăm și mergem mai departe cu viața noastră astfel încât să regăsim acel echilibru pe care l-am pierdut și de care ne era atât de dor.

foto main: orin, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.