Setari Cookie-uri

4 Moduri prin care ai grijă de sufletul tău în această perioadă dificilă a vieții 

Vorbește cu sufletul tău așa cum ai vorbi cu o persoană pe care o iubești.

Iată câteva moduri simple prin care ai grijă de sufletul tău:

1. Fă loc pentru durere

Întreaga lume trece prin atât de multe momente dificile - incertitudine, boală, suferință, haos. De aceea este important să nu fugim de ceea ce se întâmplă, ci din contră - să acceptăm situația în care ne aflăm, să acceptăm sentimentele pe care le avem, să acceptăm emoțiile, să acceptăm durerea. Să fim sinceri cu noi înșine și să nu încercăm să trăim o viață superficială.

2. Bucură-te de lucrurile mărunte

În fiecare zi încearcă să găsești bucurie. În fiecare zi încearcă să vezi frumusețe în prezent. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care îți pun zâmbetul pe buze, care te relaxează, care te fac să uiți de griji și de probleme. În loc să te concentrezi pe ce nu poți face, concentrează-te pe ce poți face - pe ce se întâmplă în viața ta aici și acum.

Citește și:

3. Nu renunța la visurile tale

Simte profund atât bucuria, cât și tristețea - astfel vei avea curajul să lupți mai mult pentru ceea ce îți dorești, să faci loc curajului, să nu renunți la visurile tale.

Acum este momentul în care îți poți schimba viața. În timp ce reconstruiești pânza propriei tale vieți, întreabă-te ce culori și texturi vrei să folosești? Cu ce vrei să pictezi? Ce nu îți mai servește, de ce vrei să scapi? Ce vrei să aduci?

4. Prioritizează relația pe care o ai cu tine însăți

Alege-te pe ține înainte de a îi alege pe alții. Ai grijă de tine înainte de a avea grijă de alții. Oferă prioritate relației pe care o ai cu tine însăți. Ascultă-ți sufletul, urmează-ți inima.

foto main: Olga Strelnikova, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.