Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 9-15 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie de o scurtă pauză de la tot ce se întâmplă în jurul tău

Ai nevoie să faci un pas în spate, să te izolezi și să iei o pauză de la tot ce se întâmplă în jurul tău. În această săptămâna încerci să analizezi foarte bine situația în care te afli și să îți dai seama dacă acesta este drumul pe care vrei să mergi mai departe.

Taur - Ai nevoie să crezi în iubire

Ai nevoie mai mult ca niciodată de iubire. Surpriza minunată din partea Universului este că este posibil să o primești mai repede decat crezi. Bucură-te de această perioadă și nu-ți fie teamă să îți deschizi sufletul și să fii vulnerabilă. Învață să iubești din nou.

Gemeni - Ai nevoie de răbdare din partea oamenilor dragi

Treci printr-o perioadă destul de întortocheată și ai nevoie de susținerea și, totodată, de înțelegerea oamenilor din jurul tău. Nu vrei ca aceștia să îți influențeze în vreun fel deciziile, însă îți dorești să îți fie aproape și să te încurajeze.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Nu te mai minți; nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău. Profită de această săptămână liniștită și încearcă să fii sinceră cu tine; să îți asculți inima și să îți dai seama ce îi lipsește. Să îți faci sufletul fericit.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.