Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 9-15 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să îți asculți inima

Nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău - nimeni nu știe ce se află în sufletul tău și nimeni nu știe de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Indiferent de ce ți s-ar spune, ascultă-ți intuiția și alege cu inima în această perioadă.

Capricorn - Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

În această săptămână astrele îți aduc câteva oportunități frumoase de care ar fi bine să profiți pentru că rar te întâlnești cu așa ceva. Îndrăznește să crezi în tine, să îți faci un plan de acțiune și să lupți cu adevărat pentru ceea ce îți dorești.

Vărsător - Ai nevoie să spui ce ai pe suflet

Încearcă să fii sinceră cu oamenii din jurul tău - în special cu cei apropiați. În această săptămână ești destul de emotivă și nu știi cum să gestionezi tot ce simți. De aceea este foarte important să spui ce ai pe suflet și să nu îi îndepărtezi pe cei dragi.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să ieși din zona de confort

Dacă vrei ca visurile tale să se împlinească, trebuie să începi să faci ceva în acest sens - iar primul lucru care ar trebui să fie pe lista ta este să ieși din zona de confort și să nu te mai temi atât de tare de ce urmează. Luptă pentru ceea ce îți dorești.

foto main: Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.