Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 9-15 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie de liniște

Ultima perioadă a fost una destul de agitată pentru tine din toate punctele de vedere. În următoarele zile ai nevoie de puțină liniște; simți că trebuie să îți încarci bateriile, să te liniștești, să fii tu cu tine și să îți aduni gândurile.

Fecioară - Ai nevoie să crezi în tine

Pentru că lucrurile să fie așa cum îți dorești, este foarte important să crezi în tine. Nu te da bătută, luptă pentru ceea ce vrei să ai în viața ta, fă compromisuri și mergi mai departe, depășește obstacole, caută soluții. Ești puternică.

Balanță - Ai nevoie de iubire

În această săptămână apar câteva schimbări neașteptate la locul de muncă și te confrunți cu probleme pe care încă nu știi cum să le gestionezi. De aceea ai nevoie de susținere și de iubire din partea oamenilor dragi - în special partener de cuplu și membrii familiei.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să înveți arta răbdării

Lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte; rezultatele nu vor fi vizibile peste noapte. Învață să ai răbdare, să faci un pas în spate și să îi permiți timpului să își joace cartea. Ești pe drumul cel bun, trebuie doar să continui. Pas cu pas.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.