Setari Cookie-uri

Ce încearcă să îți spună emoțiile negative pe care le ai și cum îți vindeci sufletul cu adevărat de ele?

Este de înțeles că vrei să cucerești durerea pe care ai simțit-o atât de mult timp, însă emoțiile negative nu sunt ceva cu care să lupți sau pe care să le cucerești. Ele nu trebuie respinse sau combătute, ci mai degrabă ascultate, respectate și vindecate.

Cum îți vindeci sufletul?

Pasul1: Ascultă ce vor să îți spună emoțiile negative pe care le simți

Acesta este cel mai simplu prim pas pe care îl poți face. De fiecare dată când simți că în sufletul tău se întâmplă ceva, indiferent de care este situația, fă-ți timp în acea zi pentru a lua o pauză și a asculta cu adevărat. Poți face acest lucru printr-o meditație simplu în care îți liniștești mintea și permiți emoțiilor să aibă spațiul necesar pentru a se exprima.

De asemenea, poți scrie într-un jurnal toate emoțiile negative pe care le simți; nu este nevoie să faci ceva anume cu privire la acestea - doar să le înțelegi și să le accepți. Să îți dai seama ce se întâmplă cu tine astfel încât să fii conectată la problemele adevărate. Permite emoțiilor să vorbească cu tine.

Citește și:

2. Pune-ți întrebările potrivite

Este atât de ușor să obții răspunsuri din mintea ta subconștientă. De îndată ce acestor emoții le acorzi timp, spațiu, atenție și dragoste necondiționată, vei înțelege ceea ce îți dorești să știi.

Poate că mesajul este unul simplu, de exemplu că ai nevoie de mai mult timp pentru a te odihni, sau poate unul foarte complex - trebuie să ieși dintr-o relație serioasă. Indiferent de situație, îndrumările pe care le primești chiar din sufletul tău te vor ajuta să îți schimbi viața într-un mod care te ajută să te eliberezi de toate aceste emoții și stări negative. Acesta este începutul vindecării adevărate.

3. Exersează recunoștință pentru simptomele tale

Acesta este probabil cel mai provocator lucru pe care trebuie să îl faci. Simptomele pe care le ai te ghidează și te avertizează cu privire la ceva ce nu este aliniat sau ce nu aparține în viața ta. Cu toate acestea, continui să le suprimi și să le negi, cauzându-ți singură suferință semnificativă.

Citește și:

Toate emoțiile pe care le ai sunt ca niște copii care au nevoie de atenție - dacă nu le asculți, ele devin mai puternice și mai furioase. Acesta este motivul pentru care trebuie să le acorzi atenția necesară și să faci pace cu ele - așa cum ai face cu o persoană cu care te-ai certat.

Imediat ce începi să observi cum simptomele tale te ghidează subtil către soluțiile adevărate, totul va deveni mult mai ușor deoarece vei începe să te simți recunoscătoare pentru ele.

foto main: Valery Rybakow, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.