Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 15 noiembrie poate fi semnul divin de care avem nevoie. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Schimbările sunt inevitabile. Nouă nu ne rămâne decât să le acceptăm și să avem încredere în Univers. 

În dimineața zilei de 15 noiembrie, la ora 7:07, pe cer se va arăta o super Lună Nouă în semnul Scorpionului, aducând cu ea o perioadă de creștere emoțională. Mulți dintre noi ne vom confrunta cu lucruri pe care le-am ascuns adânc în inimile noastre. Întregul proces prin care vom trece ne va ajuta să ne simțim ușurați și vindecați.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Nu te mai lega de ce s-a întâmplat în trecut

Nu te întoarce în trecut, nu da vina pe ce s-a întâmplat, nu trăi din amintiri. Viațata se întâmplă în acest moment, așa că învață să te bucuri de ea și să o apreciezi la adevărata valoare. Clipă de clipă găsește motive să zâmbești și să fii fericită.

Citește și:

Taur - Nu te teme să îți deschizi inima și să iubești din nou

Universul îți scoate în calea ta o persoană cu adevărat minunată, însă ție îți este teamă să iubești din nou pentru că nu vrei să fii din nou rănită. Trebuie să lași trecutul în spate și să înveți să ai încredere în oameni. Nu toți sunt ca cei care ți-au făcut rău.

Gemeni - Este momentul să ai încredere în tine

Această perioadă este una foarte bună pentru a face câteva schimbări importante în viața personală. Este momentul să te pui pe primul loc și să înveți să îți faci sufletul fericit. De ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat?

Rac - Este momentul să recunoști adevărul

Pentru a fi cu adevărat fericită trebuie să fii împăcată cu viața ta - cu momentul prezent și, cel mai important, cu tot ce s-a întâmplat în trecut. Încearcă să fii puțin atentă la tot ce ai trăit până acum, să îți înveți lecțiile și, cel mai important, să fii sinceră cu tine: ești bine unde ești acum? Dacă nu, este timpul pentru câteva schimbări.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.