Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 15 noiembrie poate fi semnul divin de care avem nevoie. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Schimbările sunt inevitabile. Nouă nu ne rămâne decât să le acceptăm și să avem încredere în Univers. 

Leu - Spune ce ai pe suflet

Trebuie să fii sinceră cu oamenii din jurul tău; în următoarea perioadă ar fi bine să îți deschizi sufletul și să arăți cine ești cu adevărat. Să spui ce îți dorești nu doar de la viață, ci și de la relațiile pe care le ai cu cei apropiați.

Fecioara - Nu te teme de schimbare

Îți este frică să ieși din zona de confort, însă fix după această se întâmplă lucruri minunate. Îndrăznește să crezi în tine și să lupți pentru ce îți dorești. Îndrăznește să faci un pas în spate și să iei deciziile la care visezi de atât de mult timp.

Balanță - Ai încredere în Univers

Nu este momentul bun pentru a face schimbări majore. În schimb, ar fi bine să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea și să îți arate care sunt planurile lui pentru tine în viitorul apropiat. Ai încredere, va fi totul bine.

Citește și:

Scorpion - Crede în visurile tale

Este momentul să crezi în visurile tale. Universul îți pune la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a reuși să îți împlinești cele mai arzătoare dorințe. Acum ține doar de ține să te organizezi și să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.