Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 15 noiembrie poate fi semnul divin de care avem nevoie. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Schimbările sunt inevitabile. Nouă nu ne rămâne decât să le acceptăm și să avem încredere în Univers. 

Săgetător - Nu te da bătută atât de ușor

Treci printr-o perioadă destul de dificilă, însă din aceasta vei învăța cel mai mult. Găsește în sufletul tău puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe. Ești mai aproape decât crezi de locul în care se vede luminița de la capătul tunelului.

Capricorn - Spune ce ai de zis

Nu te mai ascunde în spatele unor măști și nici nu mai încerca să îți ții în frâu sentimentele și emoțiile. În această perioadă alege să fii tu însăți; spune ce ai de zis oamenilor la care ții deoarece doar așa vei reuși să construiești relații sincere și mature cu ei.

Vărsător - Acceptă tot ce s-a întâmplat

Este momentul să nu te mai învinovățești pentru ce s-a întâmplat în trecut. Este momentul să accepți tot ce a fost, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe cu viața ta. Este momentul să trăiești în prezent și să fii recunoscătoare pentru ce trăiești acum.

Citește și:

Pești - Este momentul pentru o nouă schimbare

Ești pregătită pentru schimbări frumoase în perioada următoare? Astrele îți scot în cale câteva oportunități interesante de care ar fi bine să profiți deoarece îți vor aduce doar beneficii speciale nu doar pe plan profesional, ci și în ceea ce privește viața financiară.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.