Cum să te ridici după ce viața te trântește la pământ

Cum să te ridici după ce viața te trântește la pământ

Nu contează cât de departe ai ajuns. La un moment dat te vei împiedica. Pentru că așa este viața - vine cu fel și fel de momente. Important este să te ridici după ce ai fost pusă la pământ. 

Iată câteva dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a te ridica de la pământ după ce ai fost doborâtă:

1. Nu te grăbi. Ia-ți timpul necesar pentru a simți durerea

Când ai fost pusă la pământ este posibil să simți nevoia să îți negi situația, să te minți. Nu face asta, permite-ți să fii vulnerabilă, să simți tot ce inima vrea să simtă, să fii furioasă, tristă, dezamăgită.

Ia-ți timp să simți emoțiile astfel încât să te poți vindeca cu adevărat. Nu te poți ridica de la pământ dacă tu eviți să accepți faptul că ai căzut și ai fost rănită. Dacă faci asta, durerea se va acumula și te va împovăra mai târziu - însă o va face mult mai rău.

2. Acceptă ce nu poți schimba

Lucrurile care s-au întâmplat nu mai pot fi schimbate. Da, doare, dar nu poți schimba nimic. Așa că încearcă să accepți situația în care te afli și începe să te gândești la ceea ce va urma. Nu te mai întoarce în trecut.

Această etapă este doar o parte din procesul de vindecare și cu cât mai repede poți accepta și înțelege că nu mai poți schimba nimic, cu atât mai bine deoarece îți demonstrezi că trebuie să mergi mai departe cu viața ta.

3. Alege să fii blândă cu tine și să te ierți

Când viața te pune la pământ, este normal să te simți vinovată, să te mustrezi și chiar să te urăști puțin pentru ce ai făcut (sau nu ai făcut). Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, trebuie să înveți să te ierți și să găsești acea ușă din întuneric. Alege să îți înveți greșelile și să mergi mai departe. Dacă te pedepsești, nu rezolvi nimic.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri