Setari Cookie-uri

Cum să te ridici după ce viața te trântește la pământ

Nu contează cât de departe ai ajuns. La un moment dat te vei împiedica. Pentru că așa este viața - vine cu fel și fel de momente. Important este să te ridici după ce ai fost pusă la pământ. 

4. Evaluează-ți opțiunile și redefinește-ți obiectivele

După ce te-ai ocupat de toți pașii de mai sus, trebuie să te pregătești pentru următoarea mișcare - evaluează-ți opțiunile. Întreabă-te ce poți face diferit evaluând tot ce se întâmplă.

Dacă ai făcut greșeli, notează-le pentru a învăța din ele. Dacă a fost ceva ce nu ai făcut, gândește-te cum poți schimba lucrurile data viitoare. Și dacă nu ai făcut nicio greșeală și totuși ai eșuat, concentrează-te asupra viitorului. Cel mai probabil există un aspect din experiența ta pe care să îl înveți.

Amintește-ți că unul dintre obiectivele zilnice ale oamenilor de succes este stabilirea obiectivelor. Iar tu ar trebui să îți notezi obiectivele pe termen lung și să le împarți în obiective zilnice mai mici astfel încât să te ocupi de ele.

Citește și:

5. Fă-ți un plan pentru obiectivele tale

Un obiectiv fără plan este doar o dorință. Este timpul să treci la acțiune. Nu este suficient să ai un vis - îl poți nota, îl poți împărtăși cu oamenii dragi, îl poți împărți în obiective zilnice mici, însă dacă nu ai un plan de acțiune pentru a îl vedea împlinit și dacă nu te apuci de treabă, totul va fi în zadar - pentru că visul va rămâne vis.

Așadar, fă-ți planuri în jurul acestui obiectiv.

foto main: Miiisha, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.