Setari Cookie-uri

9 Semne care arată că vibrațiile tale sunt periculos de scăzute și ce poți face în acest sens

Energia pozitivă și vibrațiile ridicate reprezintă cheia fericirii reale și, prin urmare, oamenii care sunt capabili să controleze fluctuațiile energiei vibrationale, pot trăi o viață împlinită. 

Vibrațiile scăzute pot duce la probleme grave, cum ar fi oboseala crescută, boli fizice, depresie, stres, anxietate și pierderea din vedere a lucrurilor cu adevărat importante din viață.

Iată care sunt cele mai întâlnite semne că vibrațiile tale sunt periculos de scăzute și ce trebuie să faci în acest sens:

1. Trăiești în trecut

Oamenii învață din trecutul lor - acesta este o binecuvântare și o nenorocire. Deși ne ajută să fim mai buni și mai pregățiți data viitoare, analizarea în amănunt a greșelilor și trăirea în trecut îți poate reduce și energia.

Ce ai de făcut: învață să trăiești în prezent. Ancorează-te în realitate. Găsește activități pe care să le faci acum, ține-ți mintea ocupată.

Citește și:

2. Dai vina pe alți oameni

Când pui cheia fericirii și tristeții în mâinile altora, te pregăteșți inevitabil pentru durere și vibrații de energie reduse.

Ce ai de făcut: asumă-ți responsabilitatea. Nu uită că tu deții frâiele vieții tale. Fă ce simți că trebuie făcut pentru a fi fericită.

3. Devii o victimă

În momentul în care devii victima unei situații, afectezi echilibrul interior și astfel ajungi să îți distrugi propria fericire.

Ce ai de făcut: lucrează la acceptarea lucrurilor întâmplate, la vindecarea sufletului și inimii și la menținerea echilibrului în viața ta.

4. Judeci alte persoane

Pierzi energie pozitivă în momentul în care intri în jocul altor persoane și ajungi să bârfești sau, și mai rău, în mintea ta începi să judeci oamenii din jur pentru alegerile făcute.

Citește și:

Ce ai de făcut: acceptă-i pe cei de lângă tine pentru ceea ce sunt pentru că doar așa vei ajunge să te accepți și pe tine cu adevărat.

5. Simți nevoia să ai întotdeauna dreptate

Această nevoie apare din nesiguranță și astfel dăunează energiei tale.

Ce ai de făcut: este momentul să faci compromisuri și să accepți și alte puncte de vedere. Doar pentru că unii oameni sunt de altă părere cu tine, nu înseamnă că greșesc.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.