Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la teamă

Ieși din zona de confort pentru că acolo este viața adevărată. Nu îți fie frică de necunoscut, acesta te va învăța cele mai frumoase lecții de viață, te va ajută să te dezvolți, să crești, să trăiești cum nu ai mai trăit până acum.

Taur - Trebuie să renunți la convingerile tale limitate

În următoarea perioadă astrele îți oferă posibilitatea de a îți depăși limitele. Încearcă să renunți la convingerile tale despre ce poți sau nu poți face. Totul este posibil - trebuie doar să ai încredere în tine și să lupți pentru ce îți dorești.

Gemeni - Trebuie să renunți la oamenii negativi

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de tine. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la trecut

Este momentul să fii fericită. Nu poți merge mai departe cu viața ta și nici nu te poți bucură de momentul prezent dacă te tot întorci în trecut, dacă retrăiești tot ce ai simțit atunci.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.