Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți să te mai învinovățești

Uneori Universul are planuri mai dificile pentru noi și ne este greu să le înțelegem. Nu este momentul să dai vina pe tine pentru această situație; în schimb, gândește-te că în scurt timp totul va fi bine.

Capricorn - Trebuie să renunți la scuze

Ai curajul de a accepta ceea ce se întâmplă și de a trata totul cu mult curaj. Nu mai căuta scuze clipă de clipă, învață să îți asumi responsabilități și să mergi mai departe cu viața ta. Vei trece și de această perioadă, ai încredere în Univers.

Vărsător - Trebuie să renunți la lucrurile care nu îți mai servesc

Scapă de toată aglomerația din jurul tău și din sufletul tău. Încearcă să îți faci ordine în casă și în gânduri, să elimini toate acele lucruri care nu îți mai folosesc și care nu îți permit să fii fericită.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți să îți mai spui că nu poți

În sufletul tău există puterea de a depăși aceste obstacole, caută acolo, nu în oamenii din jur. Incearcă să găsești timp pentru a face planuri și a îți dezvolta o mentalitate de creștere, de a învăța noi abilități și de a dobândi noi cunoștințe. Crede în tine.

foto main tany.pushkareva, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.