Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la dorința de a îi mulțumi pe toți

Trăiește pentru tine și atât. Nu încerca să faci oamenii din jurul tău fericiți; nu încerca să faci pe plac nimănui. Bucură-te de viață, apreciază tot ce ți se întâmplă, fii recunoscătoare pentru binecuvântările tale și trăiește fix așa cum îți doreșți.

Fecioară - Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă întunecată pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui. Pune-ți destinul în mâinile divinității.

Balanță - Trebuie să renunți la amintirile vechi

Învață să te bucuri de ce îți oferă Universul acum. Nu te mai întoarce în trecut, îți faci singură rău. Închide acest capitol o dată pentru totdeauna și mergi mai departe cu viața ta. Totul se întâmplă ACUM, în momentul prezent.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la energiile negative acumulate în sufletul tău

În această perioadă ai grijă de sufletul tău și hrănește-ți inima cu gânduri pozitive, cu mult curaj, cu răbdare și iubire. Renunță la energiile negative și luptă pentru a fi mai bine mâine.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.