Setari Cookie-uri

14 Decembrie: Lună Nouă și Eclipsă de Soare. Mesajul Universului pentru fiecare zodie în parte

Dacă ai putea vedea tot ce te așteaptă, nu ți-ai mai face atâtea griji cu privire la ce se întâmplă acum.

Chiar înainte de finalul anului vom asista la ultima Eclipsă din 2020 - pe 14 decembrie o Nouă Lună va răsări în Săgetător și nu va fi singură - aceasta va fi însoțită de o Eclipsă de Soare totală. În timp ce Lunile Noi sunt cunoscute pentru noi începuturi, cu o Eclipsa alături această energie va fi extrem de puternică. Și ar fi bine să profităm de ea.

Iată care este mesajul Universului pentru zodia ta:

Berbec

Un nou val de energie îți va aduce noi oportunități care te vor ajuta să te eliberezi de trecut și să te concentrezi asupra lucrurilor care contează. Este momentul să ieși din zona de confort și să îți asumi riscuri dacă vrei să crești cu adevărat.

Taur

Energia Eclipsei și a Lunii Noi îți va aduce câteva cadouri frumoase din partea Universului. Te așteaptă o perioadă cu adevărat specială alături de o persoană nouă care te învață din nou să iubești. Învață să fii vulnerabilă și să îți deschizi din nou sufletul.

Citește și:

Gemeni

Vești bune pentru tine. Următoarea perioadă este una specială - acum este momentul să culegi roadele muncii tale. După câteva luni în care ai muncit zi și noapte, rezultatele proiectelor încep să se vadă, iar tu ești mai fericită ca niciodată deoarece reușești să îți rezolvi problemele financiare.

Rac

Este momentul să privești în sufletul tău și să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat. Nu mai trăi viața pe care ți-o dictează alți oameni. Ascultă-ți intuiția și lasă-te condusă de inima ta. Tu știi cel mai bine cine ești și cine vrei să devii.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.