Setari Cookie-uri

14 Decembrie: Lună Nouă și Eclipsă de Soare. Mesajul Universului pentru fiecare zodie în parte

Dacă ai putea vedea tot ce te așteaptă, nu ți-ai mai face atâtea griji cu privire la ce se întâmplă acum.

Leu

Energia Eclipsei va amplifica recompensele pe care Universul le trimite către tine. Încearcă să te gândești în ce domenii te-ai dezvoltat cel mai mult în ultimii ani și începe să culegi recompensele. Este momentul să te bucuri de viața ta.

Fecioară

Acum înțelegi ce s-a întâmplat în trecut - toate momentele dificile prin care ai fost nevoită să treci te-au adus unde ești și, cel mai important, te-au ajutat să devii cea mai bună versiune a ta, o persoană independentă, sigură pe ea și puternică. Este timpul pentru un nou capitol.

Balanță

În această perioadă trebuie să ai grijă de sufletul tău sensibil; este momentul să te pui pe primul loc și să te protejezi de energia negativă pe care oamenii din jur încearcă să ți-o transmită. Este momentul să faci un pas în spate și să alegi fericirea pentru tine.

Citește și:

Scorpion

Nu îți fie teamă de durere, prin ea crești. Privește tot în față, ridică-te de la pământ și continuă-ți călătoria. Va trece și această perioadă și vei înțelege care este motivul pentru care Universul te-a pus să treci prin toate provocările pe care trebuie să le înfrunți.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.