Setari Cookie-uri

14 Decembrie: Lună Nouă și Eclipsă de Soare. Mesajul Universului pentru fiecare zodie în parte

Dacă ai putea vedea tot ce te așteaptă, nu ți-ai mai face atâtea griji cu privire la ce se întâmplă acum.

Săgetător

Ai încredere în tine și în intuiția ta. În următoarea perioadă vor apărea câteva oportunități frumoase la orizont de care ar fi bine să profiți deoarece nu te vei mai întâlni niciodată cu ele. Luptă pentru ceea ce îți dorești cu toată ființa ta.

Capricorn

Universul trimite numeroase binecuvântări și oportunități frumoase în calea ta. Important este să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat și să nu te pierzi în detalii. Îndreaptă-ți atenția asupra vieții personale, ai multe de lucrat nu doar la relația cu cei din jurul tău, ci și la relația cu tine însăți.

Vărsător

Dacă vrei să valorifici pe deplin binecuvântările, începe să apreciezi drumul pe care mergi, să fii recunoscătoare pentru tot ce ți s-a întâmplat până acum, bun și rău, să iubești viața pe care o trăiești și să fii mândră de cât de puternic este sufletul tău.

Citește și:

Pești

Limitarea gândurilor tale este cea care te împiedică să primești energia pozitivă pe care Universul o trimite către tine. Schimbă-ți mentalitatea, nu te mai plânge la fiecare moment mai puțin frumos și învață să fii puternică. Următoarea perioadă poate fi una foarte interesantă pentru tine.

foto main Ellerslie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.