Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la dorința de a îi mulțumi pe toți

Această săptămână vine cu una dintre cele mai importante lecții pentru tine, și anume: trebuie să înveți să îți cunoști limitele. Să știi când este mometnul să spui "Nu" și să te eliberezi astfel încât să trăiești după cum îți dictează inima, nu după ce spun oamenii din jurul tău.

Taur - Trebuie să renunți la trecut

În această perioadă Universul te îndeamnă să faci un lucru dificil pentru a te vindecă complet: va trebui să te întorci în trecut, să îți deschizi inima și să îți reamintești lucruri dureroase pe care ți le doreai uitate. Însă, o dată ce faci asta, te vei elibera de toată suferință.

Gemeni - Trebuie să renunți la a mai cere sfaturi

Citește și:

Nu trebuie să te lași condusă de ce spun alte persoane. Toți avem un drum diferit în viață. În mâinile tale sunt frâiele viitorului, ține de ele cât mai strâns și nu mai permite nimănui să preia controlul. Tu ești singura care își poate face sufletul fericit.

Rac - Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să elimini toată energia negativă din viața ta. Trebuie să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci vibrații pozitive. Renunță la oamenii toxici care îți fac rău (unii poate neintenționat) și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.