Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți să mai ai încredere deplină în oamenii din jur

Este posibil ca în următoarele zile să fii dezamăgită de un om la care ții cu toată inima ta și pentru care ai face orice. Aceasta este o lecție dureroasă, dar importantă, pe care trebuia să o înveți la un moment dat în viață: nu îți pune sufletul în palmele altcuiva.

Fecioară - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Ai încredere în tine și în Univers; urmează o perioada puțîn dificilă, însă incredibil de frumoasă, în care vei crește cât nu ai făcut-o în ultimii ani. Bucură-te de aceste schimbări pentru că te vor ajută să ajungi acolo unde îți dorești.

Balanță - Trebuie să renunți la posesivitate

Trebuie să încerci să nu mai controlezi în stânga și în dreapta și să ai încredere în oamenii din jurul tău - de la persoana iubită (partener de cuplu), la membrii familiei, prietenii apropiați, cunoștințe și colegii de echipă.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți să îți mai faci griji de ce spun oamenii din jurul tău

Viața ta este viață ta și atât. Nu trăieșți pentru nimeni. Dacă tu eșți fericită... de ce te interesează atât de mult ce spun alții despre tine? Învață să iei decizii bazate pe intuiție și să te pui pe primul loc. Este timpul să te mulțumești doar pe tine.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.