Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la trecut

Universul vine cu o lecție importantă pentru tine în această săptămână: nu mai trăi în trecut. Alege să trăieșți acum, în acest moment. Concentrează-te pe clipa de ACUM și pe lucrurile care ți se întâmplă în momentul prezent.

Capricorn - Trebuie să renunți să te mai pui pe ultimul loc

Înainte de a te concentra asupra altor persoane, concentrează-te pe tine însăți. Nu trebuie să îți mai pese (și nici să te influențeze) atât de mult de ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău. Îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane și vei fi fericită.

Vărsător - Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Să nu uiți niciodată că nimic nu se întâmplă atunci când îți dorești tu pentru că este posibil că Universul să vadă că tu nu ești pregătită pentru tot ce urmează. Învață să faci un pas în spate, să ai răbdare și să te lași purtată de valul destinului.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la frica de evoluție

Ieși din zona de confort, această este cea mai bună perioadă pentru a îți asuma riscuri și a lupta pentru ceea ce îți dorești. Ai încredere în tine și mergi mai departe indiferent de cât de dificile par obstacolele care stau în calea ta, va fi din ce în ce mai frumos.

foto main: Angelina Egorova Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.